Összesen 3350981 látogató
Összesen 6622 feltöltött anyag
Jelenleg NINCS ÉLŐ közvetítés
Önkormányzatok
Anyagok
Általános keresés

Önkormányzati Tv - FONTOS KÖZLEMÉNY! 2020.03.23.

Feltöltő : ÖnkormányzatiTV - ( ÖTv ) hírek 353 megtekintés

 

 

Tisztelt Partnereink!

 

 

 

 

Az Önkormányzati Tv, tekintettel a jelenleg kialakult helyzetre, arra az elhatározásra jutott, hogy újabb fejlesztésekkel próbál segíteni a koronavírussal kapcsolatban terjengő rémhírkeltések, álinformációk ellen! Ennek érdekében létrehozott egy olyan új hírcsoportot, amelyre feliratkozva, kizárólag az önkormányzatok által kiadott, megküldött hiteles és valós információkról szóló videókhoz lesz lehetőség hozzájutni. Legyen az egy adott települést érintő szabályozási változás, közellátással kapcsolatos bejelentések, testületi ülések a vírust érintő kérdésekben, esetleg polgármesteri bejelentés a témával kapcsolatban.

 

Célunk a gyors, hiteles és valós tényeken alapuló tájékoztatás! Fontos tudni, hogy a mai naptól nem kizárólag a szerződéses ügyfeleinknek biztosítjuk ezt a lehetőséget, hanem az ország egész területéről kérjük és kapjuk a videós anyagokat, tájékoztatásokat, melyeket 1 órán belül elérhetővé tesszük az Önök számára a feliratkozást követően.

 

Amennyiben élni szeretne a lehetőséggel, erre a linkre kattintva van mód a feliratkozásra: https://onkormanyzati.tv/registration (a listában koronavírus hírek-et kell bejelölni)

 

 

Tisztelettel:

 

Önkormányzati Tv