Önkormányzatok Képviselők Személyes főoldal
OTV - Logó
Bejelentkezés Regisztráció
council-name

Sótonyi Mónika

Veszprém MJV Önkormányzata - Képviselő, Fidesz

Bemutatkozás

Sótonyi Mónikának hívnak, Veszprémben élek, boldog családanya vagyok. Pedagógusi és rendezvényszervezői végzettségeim vannak. 25 éves szakmai pályafutásom tapasztalatainak döntő többségét a közigazgatás és a rendezvények világából szereztem.

2019 óta a városi közgyűlés tagjaként Veszprémért és szívügyemnek érezve a Cholnoky lakótelepért dolgozom. Az elmúlt közel öt esztendőben a Köznevelési, Ifjúsági, Sport és Civil Bizottság elnökeként a szakterülethez tartozó szervezetek, intézmények munkatársaival nagyon jó együttműködésen alapuló kapcsolatot sikerült kialakítanom.

A Cholnoky lakótelepen 2019-ben megalapítottam a Cholnoky Kerekasztalt, amely azóta már egyesületi formában igyekszik támogatni, elősegíteni a lakótelep közösségi és kulturális életét. Büszke és hálás vagyok ezért az agilis közösségért. Továbbá hálás vagyok mindazoknak, akik az elmúlt évek folyamán megtiszteltek bizalmukkal és felkerestek észrevételeikkel. Fontos a párbeszéd, amely alappillére az együttműködésnek, ez teszi lehetővé a fejlődés útját.

Többek közt ezeknek is köszönhetően képviselhettem azokat a megkereséseket, ötleteket, amelyek mára már megvalósultak a lakótelepen. Néhány példát kiragadva: a Cholnoky 25. előtti parkoló aszfalt burkolatot kapott; a Hérics utca végénél lévő szabadidős területet fejlesztettük, új funkciókkal bővítettük; az Ady E. utcában járdaszakaszok újulhattak meg; az Ady E., a Lóczy és Cholnoky utcákban több lépcsőt megújítottuk; térfigyelő kamerákat helyeztünk ki a lakótelep több pontján; az oktatási-nevelési intézményekben folytatódtak a korszerűsítési munkálatok.

A munka nem állhat meg, tennivaló van még, a járdák, utcák útburkolatainak megújítása továbbra is fontos feladat. A biztonságos környezet elengedhetetlen a gyermekeinknek a játszótereken. Emiatt a meglévő játszóterek korszerűsítését, bővítését szeretném. A kultúránk része a közösségi élet is, szükségét érzem egy közösségi színtérnek is, amelyet korosztálytól függetlenül használhatnának a lakótelepen élők. A nevelési-oktatási és egészségügyi intézmények energetikai korszerűsítése továbbra is kiemelt figyelmet kell, hogy kapjon.

A nyitottságom, az agilitásom és a kitartásom továbbra is elkötelezett a Cholnoky lakótelepért. Számomra ez egy olyan küldetés és szolgálat, amelyben az emberek iránti tiszteletem és az ő képviseletük a legmérvadóbb.
Mutass többet

Felszólalások

Összesen 1 hozzászólás
Találatok
0 db
1 db
1.
Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzat rendkívüli Közgyűlése 2024.09.05.
Hangfelvétel
1 felszólalás db
Hangfelvétel

1.Döntés Lugossy Mária Millenniumi-emlékmű című alkotásának új helyszínen, a Veszprém, Szabadság téren történő elhelyezéséről szóló 186/2022. (VI. 30.) közgyűlési határozat felülvizsgálatáról