Önkormányzatok Képviselők Személyes főoldal
OTV - Logó
Bejelentkezés Regisztráció
council-name

Kovács Áron

Veszprém MJV Önkormányzata - Képviselő, Fidesz-KDNP

Bemutatkozás

Kovács Áron vagyok, a Füredidomb, Szabadságpuszta, illetve részben az Egyetemváros és a Belváros önkormányzati képviselője. 2018-ban bíztak meg először a választók a városrész képviseletével.

Képviselői feladataimra hivatásként tekintek. Rendszeresen tartok fogadóórákat, elérhető vagyok a közösségi médiában, ahol a Füredidomb és Szabadságpuszta Közösség csoportban napi gyakorisággal keresnek meg az itt élők észrevételeikkel, javaslataikkal.

Ennek az aktív együttműködésnek és a folyamatos kapcsolattartásnak köszönhetően építettünk közösségi kertet a Mester utcában, alakítottunk ki kutyafuttatót a Cserepes parkban. Játszóteret hoztunk létre a Cédrus lakópark mellett, megújítottunk számos utat és járdát. Mint lelkes természet- és környezetvédő, rendszeresen ültettünk fákat helyi önkéntesekkel.

Lehetőségeim szerint támogatom a helyi civil közösségeket: Szabadságpusztán az évek óta működő Baráti Kört, a nyugdíjas közösségeket, a Füredidombon pedig a formálódó egyesületet. Képviselői keretemből a Rózsa úti és a Botev iskolák, valamint a Hóvirág Bölcsőde alapítványait évről-évre támogatom.

Fontosak az eddig elért eredmények, de munkánkkal a jövőt kell építenünk. Továbbra is támogatni szeretném a választókörzetemhez tartozó közösségeket. Fontosnak tartom, hogy egy-egy infrastrukturális fejlesztésnél és a közlekedés megszervezésekor elsősorban a helyben lakók érdekeit tartsuk szem előtt. Ebben a szellemben fogok dolgozni annak érdekében, hogy a gyalogos, kerékpáros és a közösségi közlekedés érdemben tudja helyettesíteni és kiegészíteni az autós közlekedést. Azért fogok dolgozni a továbbiakban is, hogy élhető és szerethető maradjon városrészünk!

Megoldandó feladatok természetesen mindig lesznek, de biztos vagyok benne, hogy jelenleg Veszprém történetének kiemelkedő időszakát éli. Az Európa Kulturális Fővárosa programnak is köszönhetően olyan alapokat teremtettünk meg, melyre építkezve veszpréminek lenni rendkívüli életminőséget fog jelenteni. Célom, hogy ez igaz legyen a Füredidombon és környékén, illetve Szabadságpusztán élőkre is.
Mutass többet

Felszólalások

Összesen 1 hozzászólás
Találatok
0 db
1 db
1.
Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzat rendkívüli Közgyűlése 2024.09.05.
Hangfelvétel
1 felszólalás db
Hangfelvétel

1.Döntés Lugossy Mária Millenniumi-emlékmű című alkotásának új helyszínen, a Veszprém, Szabadság téren történő elhelyezéséről szóló 186/2022. (VI. 30.) közgyűlési határozat felülvizsgálatáról