Önkormányzatok Képviselők Személyes főoldal
OTV - Logó
Bejelentkezés Regisztráció
council-name

Szedmák Tamás

Kiskőrös Önkormányzata - Alpolgármester

Korábbi tisztségek
Művelődési Közoktatási Bizottság (elnök)
2014 - 2019

Bemutatkozás

Születési hely, idő: Budapest, 1976. augusztus 31. Tanulmányok: • Zsigmond Király Főiskola Budapest, politológia alapszak (2013) • Petőfi Sándor Gimnázium Kiskőrös (2001) • 621. sz. Ipari Szakmunkásképző Iskola (ma Wattay Szakközépiskola) épületasztalos szakma (1994) Munkatapasztalatok: A szakmám megszerzése után egy év sorkatonaságot követően (Kalocsa), 10 évig dolgoztam különböző faipari és asztalosipari cégeknél Kiskőrösön és térségében. Munka mellett tanulmányaimat bizonyítványt. végeztem el középiskolai és szereztem érettségi 2005 óta dolgozom a térség egyik országgyűlési képviselője mellett titkári feladatokat ellátva. Szintén munkahely mellett végeztem el főiskolai tanulmányaimat Budapesten, ahol a
ahol a jelenlegi foglalkozásomhoz legközelebb álló politológia szakon végeztem.
Közéleti szerepvállalásra való indíttatás: Családunk mindig is a polgári, nemzeti értékek támogatója volt a városban, ennek is köszönhető az aktív közéleti szerepvállalásom. Családunk életeben mindig is jelen volt a politika, a napi közéleti események véleményezése, így egészen kicsi korom óta jelen van az életemben a közélet és annak ügyei. 2001-ben alapító tagként létem be a kiskőrösi Fidelitas szervezetebe, amelyben 2005-2011 között helyi elnökként, 2007-2009 között megyei elnökként, 2009-2011 között országos alelnökként tevékenykedtem. 2002 óta vagyok tagja a kiskőrösi Fidesz csoportnak. 2006-2010 között Kiskőrös Város Önkormányzata, Ügyrendi és Összeférhetetlenségi Bizottságának voltam külsős tagja, majd 2010-től lettem választott önkormányzati képviselő Kiskőrös 7. számú körzeteben, amelyben 2014 októberében újraválasztottak. Szeretem ezt a várost, és mindig is hajlandó voltam tenni azért, hogy jobba, élhetőbbé tehessük. Emiatt dolgoztunk a helyi fiatalok programlehetőségeinket megteremtését.
Egy város lakóinak életében nagyon fontos a lakosok helyi identitásának megléte. Ez elképzelhetetlen a város történelmének ismerete nélkül. Sajnos Kiskőrös esetében a település történetének feldolgozása csak hiányosan történt meg az előző évtizedekben, emiatt kezdeményeztük munkatársaimmal a helytörténet újabb és alaposabb feldolgozását. Fontosnak tartom, hogy ezt a megújult, gyönyörű turisztikai értékekkel bíró települést bemutassuk másoknak is, olyanoknak, akik szívesen meglátogatnák városunkat és eltöltenének itt néhány napot. Ez nagyon nehéz korszerű eszközöket felvonultató városmarketing felépítése nélkül. A modern technológia lehetőségeit felhasználva igyekszünk városunkról minél többet megmutatni másoknak is, hogy kedvet kapjanak az idelátogatásra.
Tel.: +3620-947-9807
Mutass többet

Felszólalások

Összesen 3 hozzászólás
Találatok
3 db
0 db
1.
Kiskőrös Város Önkormányzatának képviselő-testületi ülése 2024.02.21.
Videófelvétel
3 felszólalás db
Videófelvétel

2. Kiskőrös város 2024. évi költségvetése

21. Interpellációk, kérdések, tájékoztatók, bejelentések

2.
Kiskőrös Város Önkormányzatának képviselő-testületi ülése 2024.01.24.
Videófelvétel
1 felszólalás db
Videófelvétel

6. A KISKŐRÖSI TELEPÜLÉSI ÉRTÉKTÁR BIZOTTSÁG BESZÁMOLÓJA

3.
Kiskőrös Város Önkormányzatának képviselő-testületi ülése - az első 10 percben hanghiba tapasztalható 2023.10.25.
Videófelvétel
2 felszólalás db
Videófelvétel

18. INTERPELLÁCIÓK, KÉRDÉSEK, TÁJÉKOZTATÓK, BEJELENTÉSEK