A Globomax Zrt is Részt Vett a Menedzserszövetség Klímavédelmi Kiserdő Faültető Programjában

A Globomax Zrt is Részt Vett a Menedzserszövetség Klímavédelmi Kiserdő Faültető Programjában

(#TegyükZöldebbéBudapestet)

2023.10.26.
emese

Budapest, 2023.07.16. – A környezetvédelem és klímaváltozás elleni küzdelem sosem volt még ilyen fontos, és a vállalatoknak is aktív szerepet kell vállalniuk ebben a globális küzdelemben. A Globomax Zrt ennek jegyében csatlakozott a Menedzserszövetség Klímavédelmi Kiserdő Faültető Programjához (#TegyükZöldebbéBudapestet), amelynek keretében vállalatunk vezetői és munkatársai közösen ültettek el száz új fát Budapest egyik parkjában.

A Kiserdő Faültető Program

A Menedzserszövetség Klímavédelmi Kiserdő Faültető Programja egy olyan kezdeményezés, amelynek célja a város zöldterületeinek megóvása és bővítése. A program keretében vállalatok és önkormányzati vezetők együttműködnek azért, hogy új fákat ültessenek és gondozzanak a város különböző részein. A kezdeményezés arra ösztönzi az üzleti és közösségi vezetőket, hogy példát mutassanak a fenntartható fejlődés terén.

Globomax Zrt: A Fenntarthatóság Hívei

A Globomax Zrt mindig is elkötelezett volt a fenntarthatóság iránt, és ennek részeként csatlakozott a Kiserdő Faültető Programhoz. A vállalat vezetése és munkatársai számára fontos, hogy közvetlenül hozzájáruljanak Budapest zöldövezetének növekedéséhez, és ezzel a város élhetőségét is javítsák.

Az Ültetés Napja

Az ültetés napja izgalmas és összetartó esemény volt. A Globomax Zrt csapata örömmel és lelkesedéssel vetette bele magát a munkába, és közösen ültette el a száz új fát a város egyik parkjában. A program során részt vevő önkormányzati képviselők is csatlakoztak a kezdeményezéshez, és együtt dolgoztak a közös célokért.

Budapest Zöldövezetének Megóvása

A faültetés nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem hozzájárul a város levegőjének tisztaságához, az árnyékot és az élhető környezetet teremt. A Globomax Zrt és a Menedzserszövetség örömmel vette részt ebben a kezdeményezésben, amely hozzájárul Budapest zöldebbé tételéhez.

Szívesen értesülnél legújabb cikkjeinkről? Regisztrálj most, és mi elsőként értesítünk minden megjelenő cikkünkről.

Regisztráció