Bemutatkozik új partnerünk Kiskőrös! Kulturális gyöngyszem az Alföld szívében

Bemutatkozik új partnerünk Kiskőrös! Kulturális gyöngyszem az Alföld szívében

Kiskőrös város vezetésének fontos az átláthatóság, a képviseleti demokrácia. Az Önkormányzati TV és Kiskőrös között kialakult partnerség hozzájárul ahhoz, hogy a választópolgárok figyelemmel tudják kísérni a választott képviselőik munkáját, érdek-képviseletüket.

2023.10.26.
Kricsfalussy Fanni

A Kiskőrös és az Önkormányzati TV Partnersége

Kiskőrös város vezetésének fontos az átláthatóság, a képviseleti demokrácia. Az Önkormányzati TV és Kiskőrös között kialakult partnerség hozzájárul ahhoz, hogy a választópolgárok figyelemmel tudják kísérni a választott képviselőik munkáját, érdek-képviseletüket. Mindezt magas színvonalon, testületi ülések élő online közvetítésével, valamint archív anyagok napirendre és képviselői hozzászólásra is kereshetően biztosítja az Önkormányzati TV.

Kiskőrös – Történelem és Kultúra Találkozása

Kiskőrös városa az Alföld közepén fekszik, történelemmel és kultúrával átszőtt gazdag hagyományokkal büszkélkedik. A város történelmi belvárosa a múlt századok hangulatát idézi meg, séta a város utcáin olyan, mintha visszarepülnénk az időben. A helyi múzeumok és kiállítások mélyebb betekintést nyújtanak a város gazdag történelmébe.

Kulturális Élet és Rendezvények

Kiskőrös híres a kulturális életéről és a sokszínű rendezvényeiről. A városban számos fesztivál és esemény színesíti az életet, beleértve a népünnepélyeket, koncerteket, színházi előadásokat és kulturális fesztiválokat. A helyi művészek és előadóművészek széles skálája színesíti a kulturális programokat, így mindenki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő rendezvényeket.

Gasztronómia és Kézműves Termékek

Kiskőrös gasztronómiája hűen tükrözi a helyi kultúrát és hagyományokat. A városban megtalálhatóak az autentikus alföldi ételek és italok, melyekkel a látogatók ízletes utazást tehetnek a helyi konyhában. Emellett a kézműves termékek és helyi piacok lehetőséget kínálnak az egyedi ajándékok és helyi termékek beszerzésére.

A Kiskőrös és ÖnkormányzatiTV Partnersége

Kiskőrös város vezetésének fontos az átláthatóság, a képviseleti demokrácia. Az ÖnkormányzatiTV és Kiskőrös között kialakult partnerség hozzájárul ahhoz, hogy a választópolgárok figyelemmel tudják kísérni a választott képviselőik munkáját, érdek-képviseletüket. Mindezt magas színvonalon, testületi ülések élő közvetítésével, valamint archív anyagok napirendre és képviselői hozzászólásra is kereshetően biztosítja az Önkormányzati TV.

Szívesen értesülnél legújabb cikkjeinkről? Regisztrálj most, és mi elsőként értesítünk minden megjelenő cikkünkről.

Regisztráció