Budapest Főváros: Célunk egy új lakhatási modell kiépítése!

Budapest Főváros: Célunk egy új lakhatási modell kiépítése!

A Fővárosi Önkormányzat hosszú ideje dolgozik olyan szolgáltatások elindításán, melyek révén bővíteni tudjuk a biztonságosan és megfizethetően bérbevehető lakások számát Budapesten. Ennek az eszköztárnak az egyik eleme, hogy hasznosítási célból bérbe veszünk lakásokat, amelyeket bérbe adunk, így növelve a megfizethető lakások számát.

2024.03.21.
Kricsfalussy Fanni

Mi a Fővárosi Lakásügynökség?

A Fővárosi Lakásügynökség azoknak az eszközöknek az összessége, amellyel a társadalompolitikai célokra elérhető, a bérlők számára megfizethető lakásállomány bővülhet. Ez az eszköztár a Fővárosi Lakásügynökség ernyője alatt fog megvalósulni.

Szolgáltatásainkat a házkezelő tevékenységgel hirdetjük meg, de az eszköztár folyamatosan bővül: hamarosan jelentkezünk felújítási, és karbantartási ajánlattal is. A Lakásügynökség célja, hogy megfizethető és biztonságos lakásbérleti lehetőségeket nyújtson a bérlők számára, akik körét a lakásállomány és a szolgáltatások bővülésével ütemezetten bővítjük. Ha felújítandó lakásod van vagy a lakásbérlés érdekel, nézz vissza később az oldalra!

Lakástulajdonosok jelentkezését várjuk

A Fővárosi Lakásügynökség közhasznú házkezelő. Jelenleg 20–100 négyzetméter nagyságú, lakható állapotú magánlakásokat keresünk Budapest teljes területén, melyekre ingatlankezelési szolgáltatásokat nyújtunk és bérbeadunk. 

Jelenlegi ajánlatunk a beköltözhető állapotú lakások tulajdonosainak szól, de hamarosan jelentkezünk a karbantartási, és felújítási ajánlatainkkal is! 

Forrás: www.budapest.hu

Szívesen értesülnél legújabb cikkjeinkről? Regisztrálj most, és mi elsőként értesítünk minden megjelenő cikkünkről.

Regisztráció