Együtt a csapat! Az Önkormányzati Tv stábja Bucka-lakon töltött egy fantasztikus családi hétvégét!

Együtt a csapat! Az Önkormányzati Tv stábja Bucka-lakon töltött egy fantasztikus családi hétvégét!

Az Önkormányzati TV stábja mindig azon dolgozik, hogy az Önkormányzati híreket a lehető legjobb minőségben és lelkesedéssel hozza el Önöknek. Azonban, néha még a leghardcore hírszakembereknek is szükségük van egy kis időre a pihenésre és a feltöltődésre. Éppen ezért, múlt hétvégén a stáb kivételesen kivonult egy fantasztikus családi hétvégére Bucka-lakra, hogy új energiákat gyűjtsön a jövő kihívásaihoz.

2023.10.26.
emese

Családias Kikapcsolódás

A Bucka-laki hétvége tökéletes alkalom volt arra, hogy a stábtagok és családjaik együtt legyenek, és együtt élvezzék a természet szépségeit és egymás társaságát. Az Önkormányzati TV család tagjai számos izgalmas programban vettek részt, és együtt fedezték fel a környék látnivalóit.

Saját Készítésű Picknik Élmény

Az egyik nap a stáb egy hatalmas pickniket szervezett, ahol mindenki hozott valami finomságot. A finom ételek és a jó társaság mellett remekül érezték magukat, és még egy kis focimeccset is játszottak a gyerekek és a felnőttek egyaránt.

Természetjárás és Kikapcsolódás

A Bucka-lak környéke lenyűgöző természeti kincseket tartogat. A stáb tagjai sétákat tettek a gyönyörű erdőkben és kirándultak a közeli tóhoz, ahol lehetőség volt horgászatra és vízi sportokra is.

Új Közösségi Élmények

A hétvége alatt a stábtagok új közösségeket is megismerhettek Bucka-lakon. A helyi lakosok rendkívül barátságosak voltak, és örömmel osztották meg velünk a helyi kultúrát és hagyományokat. Ez hozzájárult ahhoz, hogy ez a hétvége valódi kikapcsolódás és inspiráció legyen mindannyiunk számára.

Köszönet a Bucka-laknak

Szeretnénk köszönetet mondani Bucka-laknak és annak lakóinak, akik ilyen melegszívűen fogadtak bennünket. Ez a hétvége emlékezetes és feltöltődést hozó volt számunkra, és hozzájárult ahhoz, hogy új lendülettel térjünk vissza a munkánkhoz.

Az Önkormányzati TV stábja újult erővel és lelkesedéssel tér vissza, hogy folytassa a helyi hírek és események kiváló közvetítését. Köszönjük, hogy Önök is részesei a közösségünknek, és továbbra is kövessék figyelemmel műsorainkat!

Szívesen értesülnél legújabb cikkjeinkről? Regisztrálj most, és mi elsőként értesítünk minden megjelenő cikkünkről.

Regisztráció