TÖOSZ Emléklap kitüntetés a Globomax Zrt-nek 2023.10.10.

TÖOSZ Emléklap kitüntetés a Globomax Zrt-nek 2023.10.10.

2023.10.26.
emese

Örömmel és büszkeséggel osztjuk meg veletek az ÖnkormányzatiTV legfrissebb hírét! 2023. október 10-én az Önkormányzati Szövetség (TÖOSZ) méltó elismeréssel tüntette ki a Globomax Zrt-t az év kiemelkedő vállalataként. Az Emléklap átadására sor került a TÖOSZ hagyományos évzáró rendezvényén.

Globomax Zrt: Az Önkormányzatokért és a Közösségért

A Globomax Zrt elkötelezetten és hosszú évek óta működik az önkormányzatokkal és a közösségekkel való együttműködés előmozdítása érdekében. A vállalat példaértékű munkáját elismerve, a TÖOSZ Emléklap díjazásával kívánta megköszönni azokat a kiemelkedő erőfeszítéseket, amelyeket a Globomax az önkormányzatokkal való partnerség terén tesz.

Az Emléklap Ünnepélyes Átadása

Az Emléklap kitüntetés ünnepélyes átadása az Önkormányzati Szövetség hagyományos évzáró rendezvényén zajlott le. Az eseményen számos meghívott vendég, önkormányzati képviselő, valamint a Globomax vezetősége vett részt. Az öröm és büszkeség légköre áthatotta az eseményt, amely során a Globomax Zrt vezetői és munkatársai átvették az Emléklapot az önkormányzatok iránti elhivatottságukért.

A Globomax Zrt Hálózata

A Globomax Zrt az év során kiemelkedő projektekkel és együttműködésekkel gazdagította az önkormányzatokat támogató tevékenységeit. Az általuk fenntartott hálózat az ország különböző régióiban működik, és széles körű segítséget nyújt az önkormányzatoknak a közösségeik fejlesztéséhez. Az Emléklap egyfajta elismerése annak az erőfeszítésnek, amelyet a Globomax Zrt tesz az ország helyi közösségeiért.

Köszönetnyilvánítás

A Globomax Zrt mélységesen hálás a TÖOSZ felé az elismerésért, és továbbra is elkötelezett marad az önkormányzatok és a közösségek támogatásában. Ez az elismerés további lendületet ad a vállalat számára ahhoz, hogy folytassa a közösségekkel való együttműködését és a kiemelkedő projektek megvalósítását.

Az ÖnkormányzatiTV is büszke arra, hogy beszámolhat e fontos eseményről, és gratulál a Globomax Zrt-nek az elismeréshez. Reméljük, hogy ez az elismerés további sikerek útját nyitja meg, és inspirációt nyújt más vállalatoknak is az önkormányzatok és közösségek támogatásában.

Szívesen értesülnél legújabb cikkjeinkről? Regisztrálj most, és mi elsőként értesítünk minden megjelenő cikkünkről.

Regisztráció